dimarts, 11 de juny del 2013

Gràcies a tots i fins l'any vinent!


Doncs arriben ja les últimes línies que publiquem en aquest blog fins a la propera edició. L'objectiu del blog ha estat comunicar notícies i resultats, poder penjar fotos i sobretot crear una mica d'ambient abans i desprès del torneig, si bé per la última hora del torneig hem utilitzat la pàgina facebook per ser un mitja més dinàmic. Amb les més de 2.000 visites amb dos setmanes creiem que s'ha complert l'objectiu i el blog ha permès donar a conèixer el nostre torneig. La última entrada no podía ser cap altre que per donar les gràcies a tots els que heu fet possible aquest torneig:

- Equips participants: sense vosaltres el torneig no hagués estat possible. Volem agrair a tots els jugadors, sobretot als pares dels jugadors per portar als nanos, però principalment als entrenadors d'aquests equips per haver confiant amb nosaltres! El que fa un equip depèn en molts casos de l'entrenador, i vosaltres vau oferir la possibilitat als vostres jugadors de venir a jugar, aixì que gràcies. Entrenar a aquestes edats no és fàcil i arribar a final de temporada amb ganes d'anar a un torneig i sense estar "cremat" demostra moltes coses! A més el nivell esportiu de tots els equips va ser molt alt. Gràcies això hi van haver molts partits disputats amb diferències curtes i molta emoció. A mès el comportament de tots els jugadors ha estat exemplar. Felicitats a tots per la feina feta i pel comportament dels nanos tant dins com fora de la pista!

- Junta del Club:  Agrair a tothom de la junta del club que ha col·laborat directament amb el seu treball o indirectament només deixant-nos organitzar aquest torneig. Gràcies al coordinador en Pedro per ajudar-nos amb molts de temes i per haver-se “volcat” tot el cap de setmana amb el torneig, a en Lucas per fer-se càrrec dels dos concursos, a l'Emili per portar tot el tema dels resultats i classificacions i a en Quim per fer les fotos!

- Altres: També gràcies a tots els auxiliars de taules, arbitres, conserges, servei municipal d'esports, la brigada, la regidora d'esports i la família Ubach per la seva assistència, al grup musical Desmanegats, i algú altre que sense voler ens puguem deixar... Sense tots vosaltres això no hagués estat possible.

- Públic: Gràcies a tothom que ha vingut a veure algun partit, doncs en alguns moments hi ha hagut molt d'ambient al pavelló.

- Als nostres equips: Als jugadors dels nostres dos equips Cadet de Sant Feliu, als de l'A i als del B, per haver-se implicat amb el seu torneig, per haver col·laborat amb tot el que se’ls hi ha demanat i més, per haver passat tot el cap de setmana al pavelló i per l'esforç demostrat a cadascun dels partits.

- Als pares dels nostres equips: Per últim la part més important de totes, la dels pares dels dos equips Cadets!!! Gràcies per tot! Heu estat genials! Sovint es diu que el pitjor d'entrenar sempre està a la grada, però sens dubte no és el vostre cas! L’èxit del torneig és el vostre èxit! Gràcies per portar el bar, per fer els dinars, per animar als partits,... per tot vaja!!!

Doncs moltes gràcies a tothom i us esperem l’any vinent!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada