dijous, 6 de juny del 2013

Comença a estar tot a punt! I vosaltres?

A falta només de 2 díes per començar el torneig l'activitat va pujant mica en mica i tots els preparatius es van accelerant. Gràcies a tots els que hi esteu col·laborant, doncs la veritat és que amb l'esforç de tots estem segurs que la cosa sortirà bé!!! De moment sembla que tot estarà a punt i que fins i tot el temps s'ha normalitzat i respectarà els actes a l'aire lliure (dinar i concert). Hem de destacar les següents noticíes d'última hora:

- Ja han arribat els tant esperats quatre terminals de Play Station 3 per gentilesa de Sony i amb el transport gentilesa de Transportes Souto. La veritat és que les dimensions són superiors a les previstes... Esperem que les pogueu disfrutar entre descans i descans dels partits, i si a pocs minuts de començar un partit no trobeu a un entrenador, arbrite o auxiliar de taula aneu al gimnàs a veure si s'ha despistat! 
- La Zona de dinar ja està preparada, i tot hi alguna modificació en la distribució degut a falta d'espai, hem de felicitar a la nostra Brigada Municipal i al Servei Municipal d'Esports per la seva col·laboració i per la bona feina feta.
- Les samarretes tambè han arribat i els més impacients no s'han pogut resistir al seu disseny i ja les lluiexen per tot Sant Feliu. Esperem que us agradin i les porteu amb orgull!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada