dimarts, 4 de juny del 2013

Funcionament concurs de triples, tirs lliures i habilitat

Concurs de triples: Es tindrà un temps màxim d'un minut per a realitzar 15 tirs. Hi hauran 5 posicions de tir i es tiraran 3 triples de cada una de les posicions. Cada triple valdrà un punt, menys la última pilota de cada posició que valdrà 2 punts (vermell a la imatge), per tant la puntuació màxima serà de 20 punts.


Concurs de tirs lliures: Aquest concurs consistirà en anotar el màxim número de tirs lliures en un minut, per tant es premiarà d'una banda la rapidesa i d'altra banda l'efectivitat.

En aquests dos concursos hi poden participar tots els jugadors que vulguin i durant les eliminatòries els companys d'equip del tirador seran els encarregats d'agafar els rebots i donar les pilotes al tirador. Els 8 millors classificats passaran a la final a celebrar diumenge a les 12:00 (primer triples i desprès tirs lliures). La final funcionarà de la mateixa manera i el màxim anotador de les eliminatòries podrà escollir la posició l'ordre de llançament a la final. Hi haurà un trofeu al guanyador d'aquestes finals (només guanyador).

Concurs d'habilitat: El migdia desprès de dinar (sobre les 3) es muntarà un circuit d'habilitats a la pista i durant una hora els jugadors que ho vulguin podran demostrar les seves habilitats en el vot, el dribling i el tir, tinguen un minut per completar un circuit d'obstacles i anotar a les dues cistelles. El jugador amb millor temps serà el guanyador que disposarà d'una beguda gratis per a cadascun dels membres del seu equip. (La Imatge no serà el circuit real)

Horaris Concurs de triples i tirs lliures (Pista número 2):
9:00CB Sant Feliu B
9:45FD Cassanenc B
10:10Tirs Lliures CB Sant Feliu A
10:30FD Cassanenc A
10:50CB Salt B
11:15CB Salt A
11:45Triples CB Sant Feliu A
12:00CE Vilafant
12:45CE Onyar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada