divendres, 31 de maig del 2013

El Salt A vuité i últim equip del torneig

El Salt A serà el vuitè i últim equip del nostre torneig, essent doncs 3 els clubs que participen amb dos equips: el CB Salt, el FD Cassanenc i el CB Sant Feliu. Gràcies doblement per la confiança amb el nostre torneig. Esperem no defraudar per duplicat!

La veritat és que el vuitè equip ha costat molt de trobar, i tot i tenir a bastants equips mig interessats durant les darreres dos setmanes,  la confirmació definitiva no acabava d'arribar i ja ens estava començant a posar nerviosos. Vam anar molt ràpid a tenir 7 equips, però el vuitè a costat molt. Sembla que tothom està bastant cansat a aquestes altures de la temporada.

Tot i així estem molt contents de poder penjar el cartell de complert en aquesta primera edició. Som conscients que no és fàcil tirar endavant aquest tipus de tornejos on a més es fa pagar per la inscripció. Prova d'això és que clubs amb més trajectòria en aquest tipus d'organitzacions i més nivell esportiu en aquesta categoria han hagut de renunciar a fer un torneig aquest mateix cap de setmana, així quemoltes gràcies als que heu confiat amb nosaltres.


Com sòl passar en aquest casos, un cop tancades les inscripcions hem rebut noves sol·licituds per a participar. Perquè sempre passa el mateix? A aquests que no podreu participar aquest any us animem a córrer més l'any vinent, i per aquest any esperem que us apropeu a gaudir del torneig com  a públic. Esperem que els equips participants donin un bon espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada